Anime Turkiye
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

X-Men Origins Wolverine Oyunu İnceleme

YazarMesaj
admin
Yönetici
Yönetici
admin

Rep Puanı : 472

X-Men Origins Wolverine Oyunu İnceleme Empty
MesajKonu: X-Men Origins Wolverine Oyunu İnceleme   X-Men Origins Wolverine Oyunu İnceleme I_icon_minitimePtsi Ağus. 09, 2010 7:43 pm

Oyun incelemesi bana aittir.

X-Men Origins Wolverine Oyunu İnceleme X-men-origins-wolverine-uncaged-edition-20090408050346696_640w

Filmde izlediğimiz sahneleri oyundada görüyoruz.Oyun filme dayalı değilde sadece konusu aynı.Oyunda hem geleceğe gidiyoruz hemde geçmişe.Wolverine'nin kıyatlerinde çeşitler var.Oyunu bitirdiğimizde kıyafetler açılıyor.İstiyorsak bir kıyafeti seçerek oyunu oynayabiliriz.

X-Men Origins Wolverine Oyunu İnceleme X-men-origins-wolverine-uncaged-edition-20090408050350399_640w

Oyunda bir extra bir oyun var.İstediğin bir kıyafetteki wolverinele kapışabiliyosun.Oyunun efektleri müthiş.Açıkcası ben böyle bir oyun beklemiyordum.Beklentilerimin çok tepesinde bir oyun.Oyunu oynadıkça levelin artıyor ve güç alıp yeni hareketler yapabiliyorsunuz.Oyunun bir bölümünde ölümsüzlüğünüz gidiyor stratejiye dayalı bir bölüm oynuyorsunuz.Canavarlar ve yaratıklarla oyun daha güzel.

X-Men Origins Wolverine Oyunu İnceleme X-men-origins-wolverine-20090112051130566_640w

Wolverine'nin süper reflekslerini oyundada görebilirsiniz.Tapınaklarda yaratıklarla savaşıp, dev robotla kapışıcaksınız.Evet dev bir robotu ilkten yapışacaksınız.Sonra onunla ayda kapışacaksınız.
Müjde!!!Oyunun 2. versiyonu 2011'de satışa sunulacak.Acaba filmininde ikinicisi çıkar mı bilinmez.

X-Men Origins Wolverine Oyunu İnceleme X-men-origins-wolverine-uncaged-edition-20090423002217830_640w
https://anime-tr.yetkinforum.com

X-Men Origins Wolverine Oyunu İnceleme
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Pokemon Pc Oyunu İndir
» Bleach Oyunu İndir
» Naruto Oyunu İndir
» Kelime Oyunu Süper xD{ßazıları+18}
» NWİİ - Bleach Oyunu İndir