Anime Turkiye
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Fıkralar :)

YazarMesaj
demirege41
Yönetici
Yönetici
demirege41

Rep Puanı : 66

Fıkralar :) Empty
MesajKonu: Fıkralar :)   Fıkralar :) I_icon_minitimePaz Tem. 18, 2010 1:31 pm

Çekizi bir genç kadın,çok zayıf bir bebeği doktora kontrole götürür.Bebeğe bakan doktor:
-bu çocuk iyi gıda almıyor,der ve kadına dönerek;
-lütfen soyununuz,diye rica eder.soyunan kadının göğüslerini iyice kontrol eden doktor;
-düşündüğüm gibiymiş hanımefendi,der 'sizin hiç sütünüz yok'.kadın;
-tabi olmaz doktor bey,der.'ben çocuğun teyzesiyim'

Temel tavsan avina cikmis, ama avlayamamis ve fadimeye rezil olmamak eli bos dönmemek için kasaptan bir tavsan almis. Fadime,
- Ha pu netur, soyulmus tavsani nasil avlaysun?...
- Sevisirken yakaladum, çiyinmeye firsatu olmadu vurdimm onuuu..... Smile)

Kocacııığııım" demiş.. "Ruyamda ne gördüm biliyor musun, aksam eve elinde cok şık paketlenmi bir kutuyla geliyorsun, ben paketi heyecan içinde açıyorum, ve içinden ne çıkıyo biliyo musun... BİR İNCI,İ KOLYE ..!!! Sence bunun anlamı ne olabilir ???" Adam gülümsemiş : "Bu akşam öğrenirsin sevgilim..." Ve adam akşam eve gelmiş, elinde gayet şık paketlenmiş bir kutu... Kadın gözlerine inanamamış "Kocacııığıımmmmm sen bir harikasın !!!!!!" diye paketi alelacele açmış, .Ve kutunun içinden ne çıkmış dersiniz ????? RÜYA TABİRLERİ KİTABI

İki sarışın yolda yürürken yerde bir makyaj aynası gözlerine ilişir. ilk sarışın kapağını açar ve bakar : - Resimdeki yüz bana çok tanıdık geldi şekerim der. Sıra ikinci sarışındadır, aynayı arkadaşının elinden çekistirir ve şöyle der : - Tabii ki tanıdık gelecek aptal, bu benim!

İnş Beğenirsiniz Smile

Fıkralar :)
1 sayfadaki 1 sayfası